Samle kreditt og dyre lån i ett lån!

Det kan være en fordel å samle dine forbrukslån og kredittgjeld i ett lån. Dette gjøres med å ta refinansiering. ved å ta refinansiering vil man typisk kunne få en lavere rente som betyr mindre utgifter, kun ha en kreditor å forholde seg til og sjansen til å rydde opp i din økonomi.

PRACTICE (14).png

Du får personlig kundeservice

Refinansieringsbeløp:

10.000 - 500.000 kr.

Nedbetaling:

12 - 180 mnd.

Aldersgrense:

23 år.

Rente:

6.81 - 24.4 %

SØK NÅ >
Annonselenke
Eff. rente 15,9%, 100.000, o/5år, kostnad: 40256, Totalt: 140256.
Vår favoritt - - - Vår favoritt -

Samle kreditt og usikret gjeld i ett lån!
Refinansiering betyr å ta opp et lån for å finansiere et annet, og i praksis innebærer det ofte å enten slå sammen flere små lån til ett større lån eller flytte et lån fra en bank til en annen.

Hvis du har gjeld hos flere kreditorer kan det være en fordel å samle din gjeld hos én kreditor. Dermed vil du typisk kunne oppnå en lavere rente og rydde opp i din økonomi. Det er ingen hemmelighet at det er lett å miste kontroll over sin økonomiske situasjon hvis man må forholde seg til flere banker og kreditorer. Du vil også kunne ha muligheten til å spare tusenvis ved å refinansiere. Dette kan være en stor fordel nå som gjeldsregisteret er på plass.

Nå som gjeldsregisteret er kommet på plass kan bankene se informasjon om usikrede gjeld. Ordningen med gjeldsregister vil kun omfatte usikret gjeld som for eksempel kjøpskreditt, kredittkort og forbrukslån. Det er fordi denne gjelden ofte har en spesielt negativ påvirkning på privatøkonomien. Siden dette er en mer grundig kredittvurdering betyr det at det er en bedre sikkerhet for deg som låntaker. Ved å begrense hvor mye du kan ta opp i lån og gjerne lån du ikke har råd til å betale, minsker sannsynligheten for at akkurat du kommer i en vanskelig økonomisk situasjon.

Ta grep over din økonomi med refinansiering!

Vi bruker cookies

Plussfinans jobber hele tiden for å gjøre opplevelsen din enda bedre, derfor blir det også brukt cookies.