Ny økonomisk start

Plussfinans har som mål å hjelpe deg med å finne det beste lånet for ditt behov. Det er uforpliktende å søke om lån.
Få tilbud på refinansiering, selv med inkassogjeld og betalingsanmerkninger.

Design uden navn - 2019-05-03T144354.584.png

For deg med betalingsanmerkning

Lånebeløp:

50.000 - 10 mio. kr.

Nedbetaling:

5 - 30 år.

Aldersgrense:

25 år.

Rente fra:

4,4 %

LÅN NÅ >
Annonselenke
Lån inntil 10.000.000 kroner med sikkerhet i bolig. Nedbetalingstid inntil 30 år. Nominell rente fra 4,4%. Representativt låneeksempel: Nominell rente 4,95% Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. over 25 år, totalt kr. 3.582.298,-.

En ny økonomisk start

Plussfinans har som mål å hjelpe deg med å finne det beste lånet for ditt behov. Det er uforpliktende å søke om lån. Få tilbud på refinansiering, selv med inkassogjeld og betalingsanmerkninger.

 Refinansiering er å ta opp et nytt lån for å betale ut eksisterende gjeld. Men når man refinansierer med sikkerhet er det også mulig å frigjøre midler til egen disposisjon dersom belåningsgraden mot f.eks. bolig som sikkerhet - og din økonomi, kan forsvare dette. Dette fordi banken som gir nytt lån da har sikkerhet for tilbakebetaling i bolig.

Hvis du har gjeld hos en eller flere kreditorer kan det være en fordel å samle din gjeld med refinansiering. Dermed vil du typisk kunne oppnå en lavere rente og rydde opp i din økonomi. Det er ingen hemmelighet at det er lett å miste kontroll over sin økonomiske situasjon hvis man må forholde seg til flere banker og kreditorer. Du vil også kunne ha muligheten til å spare tusenvis ved å refinansiere. Dette kan være en stor fordel nå som gjeldsregisteret er på plass.

Når bør man vurdere refinansiering med sikkerhet?

De vanligste årsakene til å refinansiere med sikkerhet er å redusere månedlige utgifter gjennom lavere rente eller nytt type lån eller å samle gjeld inn i ett lån med langt bedre betingelser, og dermed få bedre kontroll på utgiftene.

Ta grep over din økonomi med refinansiering!

Vi bruker cookies

Plussfinans jobber hele tiden for å gjøre opplevelsen din enda bedre, derfor blir det også brukt cookies.